Frakt & levering

Alle priser er i NOK og inkl. mva.

Fraktkostnader
Fast frakt 85,- 
Sønnavind benytter seg av posten som transportør (levering til postkasse).
Husk å bruke korrekt adresse og postnummer på leveringsadressen din. Forsendelsen leveres normalt i løpet av 2 – 6 virkedager.  

 

Leveringstid
Sønnavind  har maks. 14 dager leveringstid

Pakken må hentes innen 14 dager etter at hentemelding er mottatt. Dersom pakken av ulike årsaker ikke kan hentes i dette tidsrommet, ber vi deg ta kontakt på post@sonnavind.com Dersom pakken ikke blir hentet, vil den gå i retur til oss. Dette er ikke det samme som å benytte seg av angreretten, og det vil bli trukket et gebyr for ekstra frakt og administrative kostnader som følge av dette.

 

Betingelser
Sønnavind har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse.

 

Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

Ordre kan ikke splittes og må sendes komplette når varen(e) er kommet på lager. Unntak fra dette er: dersom ordren består av flere ulike produkter, og et eller flere av disse ikke kan leveres innen den maksimale tidsrammen på ti dager, forbeholder vi oss retten til å slette produktet på den originale ordren, og i stedet lage en ny ordre i vårt system på det/de gjeldende produkt(er). Denne ordren vil i så fall bli sendt med ordinær faktura som følger varen. Beløpet som belastes ditt kort for den originale ordren vil selvsagt bli justert tilsvarende.