Biografier

Trond Hultgren

Trond er født i 1970 og begynte sin musikalske reise i 10-års alderen.

Han begynte først å spille tangenter, men oppdaget ganske fort gitaren, og lærte sine første grep av sin bestemor. Han begynte å skrive sine egne låter da han var 11 år gammel, og sto på scenen for første gang med band da han var 13 år. Etter å ha spilt i noen ulike rockeband gjennom ungdomstiden, begynte han som 18-åring på Trøndertun Folkehøgskole, på det som da populært ble kalt «Rockelinja» Dette ble et intensivt musikalsk år, med mye øving både på gitar og piano, samt omfattende opplæring og erfaring med studioinnspillinger i skolen sitt 16-spors lydstudio.

 

Etter Trøndertun flyttet Trond tilbake igjen til Jessheim, hvor det etterhvert ble flere ulike band i ulike sjangere. Han spilte en lang periode bass som hovedinstrument, bl.a. i det legendariske bandet Pedigree Pals med bl.a. Dagfin Hovind, Lars Aas-Hansen og Espen Sannerud. Trond ble etterhvert også med i bandet til Signe Marie Rustad. Han gjorde også studio- og konsertjobber med Liz Tove Vespestad (kjent fra Somebodys´s Darling). Videre har han vikariert som bassist i backingbandet til Stephen Ackles, med bl.a. en opptreden på «God Morgen Norge» på TV2.

 

Trond begynte i 2003 å samarbeide med brødrene Amund og Henrik Maarud i Snaxville Studio, hvor vi fra 2003 til 2009 hadde lokaler på Bryn i Oslo. I tillegg til å produsere Amund sin musikk, jobbet han her med bl.a Kristin Berglund, Gaute Ormåsen, Vidar Busk m. flere.

 

Trond bor nå i Maura i Nannestad, på et småbruk langt inni skogen. Her har han innredet eget lydstudio i låven, og det er også en liten intim scene der. I 2018 fattet han stor interesse for dobro, og etter en lang og intens øvingsperiode har han begynt å mestre også dette instrumentet. Han trakterer dobro i bluegrass-bandet Hemmbøttin Bluegrass.

 

Trond har skrevet og produsert alt av Sønnavind sin musikk oppigjennom…og elsker å sitte i sitt eget studio i de sene nattetimer og klekke ut nye stemningsskapende låter i velkjent Sønnavind-landskap.

Silje Kristin Titlestad

I 2017 deltok hun i TV-2 programmet The Voice, hvor hun valgte å samarbeide med mentor Lene Marlin.

Silje Kristin Titlestad er født i 1997 og kommer fra Sjøholt på Sunnmøre. Hun startet i ung alder å synge i ulike arrangement, som bryllup, begravelser og andre forsamlinger. I 2017 deltok hun i TV-2 programmet The Voice, hvor hun valgte å samarbeide med mentor Lene Marlin. Her utviklet hun scenetilværelsen og har blitt tryggere i egne ben. I etterkant har hun blant annet sunget på Allsang på Sankten, i Ålesund, i 2018 og 2019, Julekonsert med Ørskog Brass i 2017 og 2018, samt egen julekonsert i 2018 på Teaterfabrikken i Ålesund. Hun har også bidratt på ulike utendørs arrangement.